De leerlingen van Werkend Leren Antwerpen Zuid toveren elke dinsdag en woensdag van 12u tot 15u een heerlijk driegangenmenu op jouw bord in restaurant De Veste.

Een menu (exclusief dranken) kost 28, - euro.

Reserveren kan elke weekdag tussen 9u en 16u via horecazuid@werkendleren.be 
of op maandag, dinsdag en woensdag tussen 8u30 en 15u30 op het nummer 03 334 34 36 (behalve in de schoolvakanties).

  • Reserveer minstens 1 week voor je bezoek of de laatste woensdag voor een vakantie en geef tijdig een seintje bij annulering.
  • Je kan zowel cash als met bancontact betalen!
  • Breng ons op voorhand zeker op de hoogte als we rekening moeten houden met eventuele allergenen.

 

Menu voor 9 en 10 januari 2024

  • Garnaalkroket/ gefruite peterselie/ citroen
  • Geroosterde kip/ geroosterde spek/ warme tomaat/champignon/duivelsaus/ lucifersaardappelen
  • Macaron/vanillecrème/frambozen

Menu voor 16 en 17 januari 2024

  • Roomsoep/shi-take
  • Gegrilde filet-pure/bearnaise of peperoomsaus/slaatje/frietjes
  • Banaan/sinaasappelsaus/mandarijnijs

Menu voor 23 en 24 januari 2024

  • Aardappel/gerookte zalm/zure room/bieslook
  • Stoofpotje van wild/spek/ zilveruitjes/spruitenkroketten
  • Coupe vanilleroomijs/warme krieken

Menu voor 30 en 31 januari 2024

  • Frisse tartaar/roze tonijn/komkommer/groene appel/koriander
  • Lamsfilet/groene kruiden/en crôute/gratin-aardappel
  • Tiramisu

Menu voor 6 februari 2024

  • Quiche/zalm/geitenkaas/broccoli
  • Gebakken roodbaars/preistoemp
  • Soesjes/pralinéroomijs/karamelsaus

Menu voor 20 en 21 februari 2024

  • Parelhoenvelouté/kerrie/jonagold/rijst
  • Kalfsfilet/gebakken shi-take/spruitjespuree/portojus
  • Chocoladesabayon/koffieroomijs

Menu voor 27 en 28 februari 2024

  • Gerookte zalm/ui/peterselie/citroen/mierikswortel
  • Ierse ribbestuk/gefruite ui/gesmolten tomaat/Tyroliennesaus/gefrituurde aardappelbalkjes
  • Trio van bavarois

Menu voor 5 en 6 maart 2024

  • Gegrilde zalm/bladspinazie/Djjonaisesaus
  • Gentse waterzooi/julienne van groenten/aardappeltonnetjes
  • Coupe vanilleroomijs/warme chocolade saus

Menu voor 12 en 13 maart 2024

  • Babykreeft “belle-vue”/dilledressing
  • Mixed-grill/slaatje/Stroganoffsaus/aardappel in de schil
  • Brusselse wafel/suiker/slagroom

Menu voor 19 en 20 maart 2024

  • Paprikasoep/room/kip/rijst
  • Kreeft/mosterd/sjalot/peterselie/witte wijnsaus/tagliatelli
  • Kiwimousse

Menu voor 26 maart 2024

  • Bloemkoolsoep/room/broccolituiltjes
  • Gegrilde kreeft/tomaat/basilicum/look/rijst
  • Calvadosappelen/mascarponecrème

Menu voor 16 en 17 april 2024

  • Trio van zalm
  • Varkenswangetjes/Japanse champignon/lente-ui/gerookte palingfilet/ganzenlever
  • Warme chocoladetaartje

Menu voor 20 en 21 april 2024

  • Carpaccio van runds/rucola/Parmezaanse kaas
  • Slibtongetjes/gesmolte boter/peterselie/slaatje/frietjes
  • Flan van chocolade/mandarijntjes/mangosorbet

Menu voor 23 en 24 april 2024

  • Aspergesoep/room/groene aspergepunten
  • Dorade royal/spinazie/aardpeer/crumble pata negra/kalfsjus
  • Flensje/gekarameliseerde ananas