Beste klant van werkend leren Antwerpen Noord,

U bent welkom op dinsdag en donderdag om de gerechten die onze jongeren, onder leiding van chef Els, te komen degusteren.

U wordt vriendelijk  ontvangen en bediend, in het didactisch restaurant Spoor 37, door de jongeren van de opleiding hulpkelner en kelner.

In samenwerking met de jongeren van de bakkerijopleiding worden de verse broodjes en zoete versnaperingen verzorgd.

Dit schooljaar werken we met 2 verschillende menu’s.

Op dinsdag zijn het meer basisgerechten gericht op de opleiding keukenmedewerker en hulpkelner.

Op donderdag ligt de lat wat hoger voor de opleidingen hulpkok, kok en kelner.

Voor de 4 gangen menu betaal je op

dinsdag € 25,00
donderdag € 28.00

Er is ook de mogelijkheid voor een Quick lunch, bestaande uit het aperitiefhapje, hoofdgerecht en 1 drankje naar keuze.

dinsdag € 12.50
donderdag € 14.00

Graag Betalen met bankcontact.

Wij verwelkomen jullie graag om 12.10 u zodat de dienst tijdig kan worden afgerond om 14.30.

Reserveer vooraf:

Onze menu:

Dinsdag Donderdag
20 februari 22 februari
  • Hapje van de chef
  • Bloemkoolsoep
  • Steak bearnaise, witloofsla en verse frieten
  • Dame blanche
  • Hapje van de chef
  • Tournedos van zalm en dille
  • Noordzeetong meuniere en verse frieten
  • Appeltaart
27 februari 29 februari
  • Hapje van de chef
  • Rundertartaar met rode bietensalade
  • Konijnfiletrollade met de beste puree van de wereld
  • Frangipanetaart met peer
  • Hapje van de chef
  • Rundertartaar met rode bietensalade
  • Konijnfiletrollade met de beste puree van de wereld 
  • Frangipanetaart met peer
6 maart 7 maart
  • Cappuccino van scampi
  • Graved lax met appel
  • Skreifilet met Bloemkool met brandada grijze garnalen
  • Sabayon vanille ijs
  • Cappuccino van scampi
  • Graved lax met appel
  • Skreifilet met Bloemkool met brandada grijze garnalen
  • Sabayon vanille ijs
12 maart 14 maart 
  • Hapje van de chef
  • Zalmtartaar
  • Kabeljauw met paddenstoelen, 3 structuren van aardpeer en aardappelbeignet
  • Duo van appelroosje en speculaas.
  • Consommé Celistine
  • Tartaar, komkommer, asperges, zoete puntpaprika
  • Eendenborst met pompoen
  • Aardappelgratin
  • Passie van passievrucht
19 maart 21 maart
  • Soepje van doperwten met kabeljauw
  • Bladerdeeg gebakje met scampi in een lichte currysaus
  • Tongrolletjes Duglere met fijne groenten
  • Duchesse aardappelen
  • Chocolade brownie met zijn garnituren
  • Soepje van doperwten met kabeljauw
  • Bladerdeeg gebakje met scampi in een lichte currysaus
  • Tongrolletjes Duglere met fijne groenten
  • Duchesse aardappelen
  • Chocolade brownie met zijn garnituren
26 maart 28 maart
Opruim Opruim
2 april 4 april
Paasvakantie Paasvakantie
9 april 11 april
Paasvakantie Paasvakantie
16 april 18 april
  • Panna cotta van kokosmelk met mango-ananas-salsa
  • Carpacciorolletjes met rucolasalade
  • Aardappelcurry met zeebaars
  • Engelse trifle
  • Asperges met ganzenlever en tuinbonen
  • Romige aspergesoep met gerookte paling
  • Zacht gegaarde zalm met haringeitjes, jonge prei, krokante chips, peterseliecoulis, asperges en saus op basis van Hoegaarden
  • Aspergetompouce
23 april 25 april
  • Aperitief van de chef
  • Asperges op zijn Vlaams
  • Lamsfilet met asperges lamsjus en peultjes
  • Trio van chocolademousse
Restaurant gesloten - technieken dag
 30 april 2 mei
  • Krielaardappel, asperges, garnalen en kwartelei
  • Asperge, geitenkaas, gerookte zalm , basilicum
  • Tarbot met aardappelschubben en aspergeragout
  • Aardbeienmousse, balsamicomeringue en gedroogde aardbeien
  • Krielaardappel, asperges, garnalen en kwartelei
  • Asperge, geitenkaas, gerookte zalm , basilicum
  • Tarbot met aardappelschubben en aspergeragout
  • Aardbeienmousse, balsamicomeringue en gedroogde aardbeien
7 mei 9 mei
  • Aspergesveloute met grijze garnalen
  • Asperges met zalm en hollandaise saus
  • panna cotta met rabarber en rood fruit

Hemelvaart - school gesloten